INNE

Bloger powinien się uczyć! Warsztaty kreatywno-rozwojowe Warszawa 21 lutego – Lili Naturalna

Tak jak wszyscy uczymy się przez całe życie, tak Bloger powinien uczyć się i dokształcać w kierunku, którym się zajmuje, prezentuje i opisuje na blogu. Takie jest moje zdanie, bo jeśli mam być ekspertem w jakiejś dziedzinie i przekazywać wiedzę innym, to muszę być pewna, że znam się na tym dobrze. 
Ja na urodziny (które już w najbliższą sobotę) zażyczyłam sobie od męża nie książkę, bieliznę czy romantyczną kolację, ale właśnie naukę! Tak, tak, jadę się dokształcać i zdobywać wiedzę, by przekazywać ją potem Wam, moi drodzy.. I tak już tydzień po urodzinach będę w Warszawie na warsztatach u Lili Naturalnej, którą uwielbiam i czytam od dawna. 

Źródło
Będzie kreatywnie i rozwojowo, bo w programie warsztatów przewidziany jest panel na temat rozwoju osobistego i rozwoju marki, jaką jest blog. Będzie też kreatywnie, bo będziemy wykonywać swoje kosmetyki i świece. Już nie mogę się doczekać i odliczam dni do wyjazdu! Na pewno podzielę się z Wami emocjami i wrażeniami na blogu, a w dniu wydarzenia także na Instagramie i Facebooku

Bądźcie ze mną! Śledźcie Facebook i Instagram!

Ps. Jeśli też wybieracie  się na te warsztaty, dajcie koniecznie znać!

  • Szkoda że mam tak daleko ! 😉
    jednak 21 będę na spotkaniu blogerek w Katowicach, a 22 lutego mam urodziny także to byłby udany wypad do stolicy.
    Jednak życzę Wam udanej zabawy 😉

  • Nauka to podstawa, nie tylko dla blogera:)

  • Bardzo fajny pomysł na prezent 🙂
    Również często korzystam z kursów doszkalających wszelkiej maści 🙂
    Uważam, że nie tylko bloger, ale każdy człowiek powinien się kształcić całe życie 🙂
    Czekam na sprawozdanie 🙂

    Buziaki
    xo xo xo xo xo xo

  • To miłego wyjazdu życzę;) takie warsztaty fajna sprawa ale znowu Warszawa:p

Facebook
Przeczytaj poprzedni wpis:
Bułki drożdżowe z solą i z kminkiem – jedzenie bez chemii

Niestety z roku na rok zauważam, że dobrego pieczywa trzeba szukać ze świecą. Pieczywo nafaszerowane jest spulchniaczami, szybko pleśnieje i kruszy...

Zamknij