WARSZTATY

Warsztaty tworzenia kosmetyków – Dzień Kobiet – 8 marca 2018 i zaproszenie na Ekocuda do Gdańska

Kochane moje! Po dłuższej przerwie wracam z warsztatami tworzenia  kosmetyków naturalnych. W związku z tym wraz z Klubokawiarnią Slow Cafe chciałybyśmy zaprosić was na wspaniałe warsztaty i spotkanie typowo kobiece, bo z okazji Dnia Kobiet. 

Warsztaty tworzenia kosmetyków naturalnych

8 marca w gdyńskiej klubokawiarni Slow Cafe (Gdynia ul. Filipkowskiego 20) spotykamy się o 18:00, aby w kobiecym gronie wykonać własnoręcznie naturalne kosmetyki.

Tym razem wykonamy wyjątkowe kosmetyki tylko dla Pań.
1. Luksusowy otulający olejek do masażu twarzy – 50 ml (butelka szklana z pipetką)
2. Olejek do pielęgnacji skórek i paznokci – 10 ml (butelka szklana )
3. Wyciszającą maseczkę do twarzy z algami ok 40 g (plastikowe pudełko)

Dodatkowo podczas spotkania nauczę Cię wykonywać profesjonalny masaż odmładzający i relaksujący skórę twarzy.

Z okazji Dnia Kobiet na każdą uczestniczkę będzie czekał miły upominek.

Pracujemy na wysokiej jakości składnikach. Zapewniam wszystkie materiały i akcesoria.

Data i miejsce spotkania: 8 marca, godzina 18:00, Slow Cafe

Koszt uczestnictwa: 70 zł/ osoba
Zapisy: wielki.kufer@gmail.com

Dla osób, które będą uczestniczyły w spotkaniu pierwszy raz, przewidziałam rabat powitalny (zgłoś w wiadomości email, że uczestniczysz pierwszy raz). Oczywiście będą też pieczątki, które przy czwartych warsztatach upoważniają do 30% rabatu. To co, do zobaczenia!

A przy okazji chciałabym wam również przypomnieć, że wielkimi krokami zbliżają się Targi Kosmetyków Naturalnych Ekocuda. 17 i 18 marca w stoczni gdańskiej odbędą się targi, pokazy i wykłady. Wszystko powiązane z naturalnymi kosmetykami. Szerzej pisałam o tym tutaj.

Ja wybieram się na targi i już nie mogę się doczekać! A ty planujesz przyjść? Jeśli tak, daj mi koniecznie znać, może po nich wybierzemy się wspólnie na kawę?

Facebook
Przeczytaj poprzedni wpis:
Pikantne warzywne leczo – rozgrzewający obiad – idealny na zimowe mroźne dni

Ostatnio zrobiłam improwizację kulinarną w postaci pikantnego leczo. Spojrzałam na zawartość mojej lodówki i kuchennych szafek i wpadłam na pomysł...

Zamknij